Харківська журналістка Юлія Бойко отримала струс мозку внаслідок російської атаки дронів

Дата: 05 Квітня 2024
A+ A- Підписатися

Внаслідок масованої російської атаки дронів по Харкову вночі 4 квітня постраждала журналістка сайту Новини.Live та фрилансерка каналу “Белсат” Юлія Бойко. Лікарі діагностували їй акубаротравму та легкий струс мозку.

Про це журналістка повідомила представниці Інституту масової інформації в Харківській області.

Журналістка Юлія Бойко. Фото з її інстаграму

На момент удару медійниця перебувала вдома, після першого прильоту спустилась і почала фільмувати місце удару.

За словами Юлії, приліт був поруч з її будинком і вибух пошкодив вікна, двері й дах. Одразу після першого вибуху журналістка спустилася працювати, але хвилин за 10 прозвучала повітряна тривога, і вона пішла шукати укриття. Дрон уже був десь поруч, і не було часу сховатися, тому вона впала на асфальт під бордюр. На ранок побачила, що між нею та епіцентром вибуху було 5–7 метрів. 

Нагадаємо, Росія масовано атакувала Харків та область 4 квітня ударними дронами Shaded. На одному з них харківська прокуратура знайшла напис “За Крокус Сіті хол”. Внаслідок цієї атаки постраждав журналіст медіагрупи “Накипіло” Віктор Пічугін.

На Запоріжжі під час обстрілу дістала поранення власна кореспондентка “Укрінформу” Ольга Звонарьова.

30 грудня 2023 року, під час обстрілу готелю “Kharkiv Palace” постраждали учасники знімальної групи німецького телеканалу ZDF, а 10 січня цього року дві російські ракети влучили у харківський “Park Hotel”, де знаходились журналісти французького телеканалу France 2.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter