У Харкові російські дрони влучили у житлові будинки: загинули 4 людини, 12 поранені

Дата: 04 Квітня 2024
A+ A- Підписатися

Сьогодні вночі росіяни атакували Харків щонайменше 15 безпілотниками. Внаслідок влучань загинули 4 людини, серед яких троє рятувальників, 12 людей поранені.

Про це повідомляє голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

За його словами, у місті сталося 4 влучання “шахедів” в обʼєкти цивільної інфраструктури.

Загалом влучання зафіксовані в Новобаварському, Слобідському, Салтівському районах міста.

Як повідомляє Харківська обласна прокуратура, у Новобаварському районі пошкоджені житлові будинки, магазини, торговельні павільйони, аптеки, автомобілі, медична установа тощо.

Один з безпілотників влучив у 14-поверхівку, там сталися руйнування з 8-го по 12 поверх. Загинула 68-річна жінка.

Коли профільні служби приїхали на місце вибуху, то окупанти завдали повторного удару. Внаслідок цього загинули троє рятувальників, ще один працівник ДСНС та один поліціянт отримали поранення. Також травмовані одна медична сестра та 9 мирних мешканців.

У ДСНС також повідомили, що 67-річного чоловіка з-під завалів вдалося врятувати.

За інформацією Харківської обласної прокуратури, у місті Лозова пошкоджене цивільне підприємство. Також зафіксовані влучання в обʼєкти енергетичної інфраструктури у Харківській області.

Нагадаємо, внаслідок обстрілів російськими військовими в ніч на 1 квітня Харкова та Харківської області пошкоджені об’єкти інфраструктури та пожежна частина. Ближче до опівночі російські військові обстріляли Харків керованими авіаційними бомбами, внаслідок чого зайнялися два автобуси, вантажний автомобіль та легковий автомобіль. Також частково зруйнована будівля освітньої установи, пошкоджений дах гуртожитку та житловий будинок. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter