Гурт Imagine Dragons презентував кліп про війну в Україні

Дата: 11 Травня 2023
A+ A- Підписатися

Американський гурт Imagine Dragons випустив кліп до пісні Crushed, у якому показав наслідки російської окупації та руйнацію українських населених пунктів. У кліпі представлена історія 14-річного хлопця Сашка, який пережив п’ятимісячну окупацію. 

Історія висвітлюється у самому відео та доповнюється в описі під ним. 

Скриншот з кліпу

У відеоряді зображене практично знищене село, зруйновані будинки та школа, у якій досі лежать залишки зброї. 

Населений пункт, у якому живе Сашко, вже звільнили українські захисники, однак у ньому досі немає світла та води. Хлопець вижив, ховаючись в укритті. Частину будинку Сашка зруйнували, а його сусідів вбили російські ракети.

Скриншот з кліпу

“Історія Сашка розриває серце, і є тисячі інших, як він, які відчайдушно потребують допомоги. Навіть сьогодні його родина без світла та інших елементарних комунікацій. Будь ласка, зробіть пожертву на United24 і підійміть свій голос за цю справу”, – закликали музиканти з Imagine Dragons.

Наприкінці кліпу Imagine Dragons додали, що залишаються єдиними з українськими друзями, люблять та підтримують усіх українців.

Скриншот з кліпу

Кліп для пісні спродюсували Роман Островський та Ігор Шехербина за підтримки платформи United24.

Відомо, що у травні минулого року український гурт “Без обмежень” презентував відеокліп “24/02”, присвячений повномасштабному вторгненню російських військ в Україну.

У кліпі – хроніки війни: обстріли та руйнування, які завдає Росія, героїчний опір ЗСУ російським загарбникам, евакуація населення. 

Раніше ZMINA писала, що з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну українці та іноземці надіслали пожертвувань на благодійний рахунок НБУ та в три найбільші благодійні фонди – United24, БФ “Повернись живим” та БО “Благодійний фонд Сергія Притули” – понад 33,96 мільярда гривень. Це майже мільярд доларів.

Також у березні 2023 року благодійна ініціатива з підтримки України United24 представила платформу, на якій можна здійснити віртуальні “прогулянки” містами України, що масовано обстрілювали російські військові. Завдяки цьому благодійники зможуть на власні очі переконатися в масштабах руйнувань. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter