Головредка сайту руху ЧЕСНО Ірина Федорів заявила про дискредитаційний пост блогера проти себе

Дата: 09 Серпня 2023
A+ A- Підписатися

Головна редакторка сайту руху ЧЕСНО Ірина Федорів заявила, що блогер Сергій Іванов дискредитує її через пост із неправдивою інформацією про купівлю її квартири по нібито 59 доларів за метр. Журналістка вкотре наголосила, що це фейк, який поширювала команда забудовника та ексмера Ірпеня Володимира Карплюка.

Про це повідомила Ірина Федорів у коментарі ZMINA.

Головна редакторка сайту руху ЧЕСНО Ірина Федорів. Колаж: “Детектор медіа”
“Це фейк, який викарбували мені на гранітній дошці мого будинку, де нібито я купила квартиру у 2017 році. Я давала публічно скрін своєї прописки за цією адресою та документи, за скільки я купила квартиру і як на сайті НАЗК сталася механічна помилка, яка присвоювала іноді дату купівлі нерухомості останнім днем декларованого року”, – сказала Федорів. 
Скриншот посту блогера Сергія Іванова
 
Фейк поширює блогер Сергій Іванов, який, за її словами, під час передвиборчої кампанії у 2020 році знімав замовний фільм на користь Карплюка. 
 
Крім того, вона нагадала, що команда Карплюка на Київщині під час місцевих виборів “отримала франшизу “Слуг народу” від тогочасного керівника партії в області – чинного фігуранта Реєстру зрадників Олександра Дубінського”.
 
“Те, що тут була повна взаємодія, доводить аналіз поіменних голосувань партії Карплюка “Нові обличчя” і СН, що в Ірпені, що в Коцюбинському. Крім того, частина команди “Нових облич” опинилася в команді “Слуг народу”, – додала Федорів.  
 
Нагадаємо, раніше головна редакторка сайту руху ЧЕСНО Ірина Федорів заявила про виклик її до поліції напередодні нового року через скаргу на неї новоствореної ГО “Захисники Бучанського району”. Громадська організація звинуватила журналістку в неприпустимості оцінних суджень у блозі “Як “Слуги народу” знецінюють фронтовиків: нагороди для своїх депутатів-тиловиків”.
 
У 2020-му на будинку Федорів встановили “меморіальну дошку” зі звинуваченнями її в причетності до корупційних схем. На переконання журналістки, табличку встановили у відповідь на проведення того ж року влітку в столиці мітингу за приєднання Коцюбинського до Києва. Такі дії Федорів розцінила як тиск. 
 
Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter