ФСБ затримала журналістку в Криму

Дата: 13 Березня 2015
A+ A- Підписатися

Співробітники ФСБ вивели з будинку і вивезли редактора кримського “Центру журналістських розслідувань” Наталю Кокоріну, у квартирі батьків якої сьогодні вранці було проведено обшук.

Як передає кореспондент “Центру”, журналістка вийшла з дому в супроводі чотирьох співробітників ФСБ. Її батько вийшов перед цим та попросив журналістів не знімати і відійти від під’їзду. Володимир Кокорін нічого не повідомив про обставини обшуку та деталі справи, в рамках якої він проводився.

Журналісти та адвокат, якого, всупереч вимогам КПК РФ, не допустили на місце проведення обшуку, поїхали до управління ФСБ в Криму – ймовірно, саме туди могли доставити Наталю.

Нагадаємо, сьогодні вранці в Сімферополі, у квартирі за місцем прописки редактора “Центру журналістських розслідувань” Наталії Кокоріної співробітники ФСБ проводили обшук. Також ФСБ провела обшук у кримській квартирі батьків автора статей і колишнього редактора “Центру журналістських розслідувань” Анни Андрієвської, яка вже не мешкає у Криму. Журналістка стверджує, що підставою для порушення кримінальної справи нібито є її матеріал про волонтерів батальйону “Крим”.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter