“Епіцентр” виплатить по мільйону гривень родинам загиблих у Харкові

Дата: 27 Травня 2024
A+ A- Підписатися

Компанія “Епіцентр” надасть родинам загиблих унаслідок російського удару по торговельному центру в Харкові 25 травня по 1 мільйону гривень. Також вона обіцяє щомісяця виплачувати по 10 тисяч гривень дітям загиблих, поки вони не досягнуть 18 років.

Про це повідомили на сторінці “Епіцентру” у фейсбуці.

Фото: Епіцентр

Усі витрати на поховання компанія візьме на себе. Також “Епіцентр” запевнив, що компенсує потерпілим витрати на лікування та реабілітацію.

“Наш біль та сум не порівняти зі скорботою тих, хто втратив близьких. Ми надамо допомогу родинам тих, хто загинув та постраждав під час ворожого удару по “Епіцентру” в Харкові. Молимося за душі загиблих та просимо Господа допомогти пораненим швидше одужати”, – наголосила PR-директорка “Епіцентру” Юлія Чудновець.

У компанії додали, що їм відомо про загибель щонайменше двох своїх співробітників, ще вісім вважаються зниклими безвісти. Також невідома доля чотирьох промоутерів, які працювали в торговельному залі. 

Нагадаємо, що кількість загиблих унаслідок російської атаки на “Епіцентр” збільшилася до 18. Також залишається п’ять заяв щодо людей, зниклих безвісти.

Серед загиблих – 12-річна дівчинка, яка була серед відвідувачів закладу торгівлі. Відомо також про 48 потерпілих, з яких 14 жінок і 30 чоловіків. Роботи з розбору завалів тривають. У гіпермаркеті можуть ще залишатися тіла.

Загалом правоохоронці ідентифікували 14 людей, які загинули 25 травня в “Епіцентрі” внаслідок російського обстрілу. Серед них – 17-річний хлопець, тіло якого виявили під ранок 27 травня.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter