Енвера Кроша, якого затримали в Криму, катували російські силовики

Дата: 13 Серпня 2022
A+ A- Підписатися
Енвера Кроша, одного з кримських татар, викрадених у Криму 11 серпня, російські силовики били півтори години по дорозі з Джанкоя до Сімферополя. 
 
Про це повідомив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.
 
Антон Панін. Джерело: телеграм-канал Рефата Чубарова

11 серпня 2022 року Енвера Кроша… били півтори години – 93 кілометри з Джанкоя до Сімферополя, якщо трохи постояти в міських пробках“, – написав Чубаров.

Голова Меджлісу кримськотатарського народу підкреслив, що так Енвера Кроша намагалися змусити розблокувати телефон, але він відмовився.

Чубаров також публікував фото старшого слідчого ФСБ з особливо важливих справ Антона Паніна, який несе пряму відповідальність за тортури та побиття Енвера Кроша.

Чубаров зазначив, що Енвера Кроша катували вже й у 2015-му році, тоді у підвалі джанкойського відділу поліції йому одягли мішок на голову, посадили на стілець, руки зв’язали наручниками ззаду, а до пальців приєднали дроти, якими почали пускати струм. Тож його намагалися тоді змусити працювати на ФСБ доносити на своїх. Енвер Крош відмовився, все витримав і його відпустили, розповів Чубаров.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Криму російські силовики 11 серпня провели обшуки у будинках чотирьох кримськотатарських родин.

Росіяни увірвались до будинків о 4-й ранку. Обшуки проводили в Джанкої та Джанкойському районі у родин Сеитяя Аббозова, Енвера КрошаВілена Темер’янова та Мурата Мустафаєва

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter