Експрезиденту футбольної федерації Іспанії загрожує в’язниця за поцілунок спортсменки без її згоди

Дата: 28 Березня 2024
A+ A- Підписатися

У Іспанії обвинувачення просить ув’язнити на 2,5 року президента Федерації футболу Луїса Рубіалеса. Торік чоловік без дозволу поцілував спортсменку Дженні Ермосо після перемоги жіночої збірної Іспанії у фіналі чемпіонату світу. 

Про це розповідає Reuters. 

Луїс Рубіалес. Фото: AP Photos

Прокуратура вимагає відправити Рубіалеса на один рік позбавлення волі за звинуваченням у сексуальному насильстві й на 18 місяців за звинуваченням у примусі. Окрім цього, чоловіка можуть змусити заплатити постраждалій компенсацію 50 тисяч євро, не наближатись до неї та не спілкуватись наступні 7,5 року.

У справі також проходять інші колеги Рубіалеса, а саме колишній тренер жіночої збірної Іспанії Хорхе Вільда, директор чоловічої збірної Альберт Луке й керівник маркетингового відділу RFEF Рубен Рівера. Їх звинувачують у примусі та просять відправити за ґрати на 18 місяців. 

Журналісти зазначають, що Рубіалес не обов’язково опиниться за ґратами, бо судді в Іспанії мають право зупиняти тюремне ув’язнення, якщо жодне з покарань окремо не перевищує двох років.

Нагадаємо, іспанська поліція затримала чоловіка за підозрою в сексуальному насильстві над журналісткою. Він торкнувся сідниць репортерки, коли та вела прямий ефір у місті.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter