ДТП з Олександром Трухіним: нардеп підтвердив, що був на місці аварії

Дата: 01 Вересня 2021
A+ A- Підписатися

Нардеп від “Слуги народу” Олександр Трухін уперше прокоментував ДТП зі своєю участю, заявивши, що в жодному разі не планував приховувати перебування на місці аварії, а також надав усі свідчення поліцейським під час реєстрації події.

Про це повідомляє “Інтерфакс-Україна”.

Джерело: slovoidilo.ua

У відповіді на запит агентства Трухін написав, що одразу після інциденту зв’язався з однопартійцями та повідомив їх про те, що трапилося.

“Водночас, попри шок від аварії, я добровільно пред’явив документи співробітникам Національної поліції, максимально сприяв їм у зборі інформації під час реєстрації ДТП і надав усі необхідні свідчення”, – запевнив він.

Чоловік підтвердив, що був на місці аварії й не планував цього приховувати.

“Під час аварії сильно вдарився головою. Працівники швидкої допомоги, які прибули на місце події, діагностували закриту черепно-мозкову травму і гіпертонічний криз”, – уточнив Трухін у тексті відповіді.

Також, за словами нардепа, водії всіх транспортних засобів, які були на місці інциденту, пройшли тест на драгерах, результати якого є в матеріалах розслідування.

Він водночас підкреслив, що, за його даними, під час ДТП “важких травм ніхто не дістав”.

“Я не підтримую зв’язку з постраждалими, але в разі необхідності, звісно, готовий надати їм будь-яку допомогу і підтримку. Сам я наразі проходжу амбулаторне лікування і дуже просив би зрозуміти, що найближчим часом не готовий до зайвої публічності”, – написав депутат.

Він також додав, що спостерігає “за інформаційним фоном навколо себе” і “здогадується про замовників”. 

31 серпня Нацполіція повідомила, що справу розслідуватиме ДБР.

Раніше ZMINA повідомляла про те, що українські ЗМІ отримали пропозицію про видалення на своїх ресурсах повідомлення про ДТП за участю нардепа, очільника партійного осередку “Слуги народу” в Полтавській області Трухіна. Аварія сталася 23 серпня в Дарницькому районі Києва. Внаслідок її постраждали шестеро осіб, зокрема двоє дітей. 

Упродовж кількох днів близько 30 видань видалили новину або відредагували її текст так, щоб не згадувалося прізвище народного депутата. Згодом деякі редакції пояснили, чому зробили це.

 
Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter