Дружини мобілізованих росіян розповіли, що їхні чоловіки отримують погрози від ФСБ

Дата: 20 Грудня 2023
A+ A- Підписатися

Дружини мобілізованих росіян розповіли, що до їхніх чоловіків на передовій почали приходити співробітники ФСБ Росії з допитами й погрозами. 

Відповідну заяву опублікував російський телеграм-канал “Путь домой!”. 

Фото: Depositphotos

Так, до російських військових систематично почали приходити представники ФСБ.

“Мобілізованих викликають на допит, забирають телефони (без повернення), активно вивчають інформацію про дружину. Надходять погрози на кшталт “запиши відео, що тут вас усе влаштовує, або ж ми тебе відправимо в штурм без зворотного квитка”. Або ж вимагають передати дружині, щоб вона “заткнулася”, – йдеться в заяві.

Дружини мобілізованих пообіцяли міжнародний розголос, якщо з їхніми чоловіками щось станеться. Приміром, якщо на них “випадково впаде снаряд” або “випадково вийде так, що вони будуть у штурмі”. 

“Усі знатимуть, хто це зробив. Ми дамо міжнародний розголос вашим злодіянням. І вся гнила правда розкриється і вийде назовні. Ваша ілюзія стабільності впаде в один момент! Навіщо нам президент, який вдає, що нас немає? Який живе тільки в повністю підконтрольному йому телевізорі?” – зазначили дружини військових РФ.

Нагадаємо, що минулого року матері та дружини мобілізованих росіян із Сахаліну почали по черзі їздити на тимчасово окуповану територію Донеччини, щоб надавати “адресну та ефективну допомогу” російським окупантам у війні проти України. Проєкт курується і фінансується партією “Єдина Росія”.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter