Для підлітків запустили подкаст “Сейфплейс”, у якому йдеться про дорослішання та безпеку

Дата: 23 Травня 2024
A+ A- Підписатися

Національна гаряча лінія для дітей та молоді та видання “The Ukrainians” створили подкаст для підлітків та молоді “Сейфплейс”, у якому ведучі та гості щиро і без сорому спілкуються на будь-які теми.

Про це пише MediaSapiens.

У десятьох випусках подкасту ведуча Ася поспілкувалася з письменницею Катею Мотрич, письменником та стендап-коміком Сергієм Чирковим, стендап-комікесою Анастасією Зухвалою, письменницею, співачкою та акторкою Іреною Карпою, гуртом “Паліндром”, а також іншими гостями на актуальні й цікаві для молоді та підлітків теми.

Подкаст “Сейфплейс” доступний для прослуховування на ютуб-каналі проєкту та платформах Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts:

Якщо теми, які обговорюються в епізодах подкасту, викликатимуть у слухачів та слухачок додаткові особисті запитання, можна звернутися по консультацію на Національну гарячу лінію для дітей та молоді за номерами 116, 111 та 0 800 500 225.

Нагадаємо, що команда громадської організації “Точка опори ЮА” разом з експертками створили чатбот “Ценеок”, який за допомогою інтерактивних історій навчить розпізнавати дискримінацію та дасть підказки її долати. 

Щоб це були не просто історії, у бот додали коментарі експерток – юридичні коментарі від правозахисниці та адвокатки Лариси Денисенко та психологічні коментарі від психотерапевтки Марії Фабрічевої, щоб користувачі точно розуміли, звідки беруться корені такої дискримінації і як її побороти.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter