Дітей Соболєва погрожують облити кислотою

Дата: 22 Грудня 2017
A+ A- Підписатися

Невідомі надіслали лист з погрозами родині депутата від фракції “Самопоміч” Єгора Соболєва.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила дружина парламентаря, телеведуча Марічка Падалко.

Лист, відправлений 14 грудня, надійшов на адресу батьків Падалко. В тексті невідома людина сварить Соболєва, повторюючи тези про “дестабілізацію” та “роботу на Москву”, а наприкінці починає погрожувати дітям нардепа.

“Я хочу облити кислотою їх дітей, думаю, це буде найболючіше. Нехай мене за це засудять, мені все рівно, але в мене є діти й онуки і я не хочу, щоб вони знову жили в Совдепії, а саме цього домагається ваш зять”, − зазначається у листі.

Єгор Соболєв з родиною

Фото: Марічка Падалко, Facebook

Соболєв під час сьогоднішнього засідання Верховної Ради заявив, що залякати його листами з погрозами не вдасться.

“В інтересах усіх нас, тих, хто тут має протилежні погляди і висловлює їх, і людей, які живуть у цій країні і так само мають різні погляди, закликаю не переходити межу”, − цитує нардепа “Українська правда”.

Він також побажав здоров’я усім дітям, а також людині, котра надіслала його родині лист з погрозами.

Нагадаємо, 7 грудня Верховна Рада зняла Єгора Соболєва з посади голови комітету з протидії та запобігання корупції. Депутат сприяв запровадженню електронних декларацій і раніше очолював робочу групу, що підготувала закон про незалежність Антикорупційного бюро та Антикорупційної прокуратури. Після звільнення Соболєв говорив про те, що в Генпрокуратурі готують проти нього викривальні матеріали та, зокрема, планують звинуватити його у зв’язках з Росією.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter