Держзраду закидають нардепу Волошину, який хотів карати українців за пропаганду розпусти та чайлдфрі

Дата: 10 Лютого 2023
A+ A- Підписатися

Підозру у державній зраді повідомили народному депутату України Олегу Волошину.

Про це розповіли у СБУ. 

Олег Волошин. Фото: ОПЗЖ

Слідчі кажуть, що парламентар протягом 2020–2021 років “сприяв військово-політичному керівництву РФ у підривній діяльності проти України”. 

“Цілеспрямовано маніпулював суспільною думкою українців в інтересах країни-агресора, подавав викривлену інформацію про військово-політичну та соціальну сферу нашої держави у своїх виступах та інтерв’ю. Ця та інша діяльність Волошина доводить, що він свідомо діяв на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, державній, економічній та інформаційній безпеці України”, – вважають есбівці. 

В Офісі генерального прокурора додали, що Волошина ще й підозрюють у заподіянні умисних легких тілесних ушкоджень активісту. Однак не уточнили, про який саме випадок йде мова. 

До повідомлення СБУ додали низку світлин з обшуку у Волошина.

Серед знайдених речей, наприклад, сценарії “дайджесту “ситуації у Європі та світі, а також попередня програма “Міжнародної конференції у рамках Парламентського виміру Нормандського формату “Конфлікт в Україні: вихід з тупика” за участю Віктора Медведчука

 
Фото: СБУ

Також знайшли візитівку російського силовика з Москви у званні “заступника начальника відділу”. 

Нині Волошин переховується від правосуддя. 

Декілька років тому підозрюваний виступив з ідеєю карати українців за пропаганду чайлдфрі, позашлюбних стосунків та розпусти, а торік його внесли до санкційних списків у США. 

Нардеп був членом забороненої в Україні ОПЗЖ. 

Нагадаємо, що чимало депутатів цієї політсили почали співпрацювати з російськими окупантами після 24 лютого: у Мелітополі на їхній бік перейшла Галина Данільченко, в Енергодарі – Андрій Шевчик, а в Ізюмі на Харківщині депутат від ОПЗЖ Анатолій Фомічевський показав дорогу до міста окупантам.

Серед таких також колишній мер Святогірська Володимир Бандура. За словами самих російських терористів, Бандура був подвійним агентом

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter