Чоловіка, засудженого за розбещення школярки у львівській школі, засудили за розбещення дівчинки у школі в Києві

Дата: 10 Серпня 2023
A+ A- Підписатися

Суд визнав винним у вчиненні розпусних дій відносно малолітньої дівчинки та відправив до в’язниці на 10 років мешканця Києва, раніше засудженого за розбещення школярки на Львівщині. 

Про це розповіли у Київській міській прокуратурі. 

Засуджений переодягався жінкою, щоб потрапити в школу. Фото: поліція Львівщини

Епізод, щодо якого судили чоловіка, стався у 2021 році. 

Тоді він зайшов у жіночу вбиральню однієї зі шкіл в Деснянському районі столиці та розбестив 8-річну дівчинку. Йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, втім, родичка внесла за нього 181 тисячу гривень застави, а тому він вийшов на волю. 

Після цього він поїхав до Харкова, де, за його власними словами, доглядав за хворою матір’ю. Як виявилось згодом, він не робив цього, натомість вкрав усі заощадження жінки та втік до Львова. 

Прокурор Деснянської окружної прокуратури впізнав засудженого на відео львівських поліцейських. Ті затримали чоловіка після того, як він переодягнувся у жіночий одяг, пройшов до шкільної вбиральні та розбестив школярку. За цей злочин у березні поточного року Сихівський районний суд Львова відправив його до в’язниці на 8 років та розпорядився внести його дані до Єдиного реєстру засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканності малолітніх.

До засудження у 2023 році чоловіка вже судили за аналогічний злочин у 2019-му. Тоді він отримав 12 років позбавлення волі, але вийшов на волю на підставі “закону Савченко”, згідно з яким один день попереднього ув’язнення рахується як два дні позбавлення волі.

Нагадаємо, що нещодавно на примусове лікування відправили львівського екскерівника релігійного табору, винного в сотні зґвалтувань дітей.

ZMINA докладно розповіла, як зрозуміти, що над дитиною вчиняють сексуальне насильство, і допомогти. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter