Чоловіка, який замінував міст Метро минулого року, переведуть із СІЗО до психлікарні

Дата: 20 Січня 2020
A+ A- Підписатися

Дніпровський районний суд столиці змінив запобіжний захід із тримання під вартою на шпиталізацію до психіатричного закладу для колишнього військового Олексія Белька, який у вересні минулого року замінував міст Метро в Києві. 

Про це повідомляє прокуратура Києва.

ЗА КЛОПОТАННЯМ ПРОКУРАТУРИ «МІНЕРА» МОСТУ МЕТРО БУДЕ ПОМІЩЕНО ДО ПСИХІАТРИЧНОГО ЗАКЛАДУ Дніпровський районний суд…

Gepostet von Прокуратура міста Києва am Montag, 20. Januar 2020

Згідно з результатами судово-психіатричної експертизи, чоловік на момент вчинення кримінального правопорушення за своїм психічним станом не міг усвідомлювати свої дії та керувати ними. За висновками лікарів, наразі психічний стан останнього не змінився, у зв’язку з чим він потребує застосування примусових заходів медичного характеру у вигляді шпиталізації до закладу з надання психіатричної допомоги з посиленим наглядом.

Як відомо, ще у вересні минулого року Дніпровський райсуд Києва відправив чоловіка до СІЗО з можливістю внесення застави в сумі 288 тис. гривень.

Нагадаємо, 18 вересня минулого року правоохоронці повідомили, що невідомий чоловік погрожує підірвати міст Метро в Києві. Він їхав мостом на автівці, проте потім зупинився, зробив кілька пострілів у повітря та почав погрожувати підірвати споруду. На місце інциденту одразу приїхали сотні правоохоронців та військові, які повідомили, що мінером виявися 42-річний колишній службовець військової частини в Броварах  Олексій Белько, якого згодом затримали.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter