Чергова російська атака: про вибухи повідомляють на Житомирщині, Дніпропетровщині та у Києві

Дата: 18 Жовтня 2022
A+ A- Підписатися

Зранку 18 жовтня російські військові вчергове атакували територію України. Станом на 10 годину відомо про вибухи на Житомирщині, Дніпропетровщині, Харківщині та у Києві. 

ZMINA зібрала все, що відомо на цю хвилину. 

Ліквідація наслідків російських обстрілів 17 жовтня у Києві. Фото: ДСНС

За словами мера Києва Віталія Кличка, росіяни поцілили у об’єкт критичної інфраструктури у Деснянському районі. Нині там працюють всі необхідні служби, а про постраждалих не відомо. 

Мер Житомира Сергій Сухомлин повідомив, що внаслідок ранкових атак місто залишилось без води та електроенергії. Про жертв серед цивільних посадовець не повідомляв. Лікарні Житомира перевели на резервне живлення. 

Також голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко розповів, що росіяни вдарили двома ракетами по об’єкту енергетичної інфраструктури у Дніпрі, а тому частково місто лишилось без світла та води.

“Там (на місці прильотів – Ред.) пожежа і серйозні руйнування. Без електрики лишилися окремі райони Дніпра, Синельникового та Васильківки. Знеструмлена одна з насосних станцій “Дніпроводоканалу”. На лівому березі міста Дніпра перебої з водою”, – говорить посадовець. 

Поцілили росіяни й у Харків. За даними мера Ігоря Терехова, у місті за п’ять хвилин було дві серії вибухів. Окупанти випустили вісім ракет зі сторони Бєлгорода та влучили у промисловий об’єкт.

Згодом повідомлення про вибухи надійшли також з Житомира та Кривого Рогу. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter