Через нестачу колаборантів на тимчасово окуповані території звозять посадовців з Росії

Дата: 18 Січня 2023
A+ A- Підписатися

На тимчасово окуповані території України через нестачу колаборантів серед українського населення окупанти завозять держслужбовців з Росії.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ в ранковому зведенні.

Фото: Euronews

“Через незначну кількість колаборантів загарбники змушені завозити чиновників з РФ для виконання управлінських функцій окупаційного режиму на тимчасово захоплених територіях”, – йдеться в повідомленні.

Також спостерігається нестача працівників у різних галузях, тому що місцеві жителі не бажають співпрацювати з окупантами. Так, росіяни намагаються завезти робітників з тієї ж Росії та тимчасово окупованого Криму.

Раніше ZMINA писала, що в грудні до тимчасово окупованого Мелітополя в Запорізькій області адміністрація завезла вчителів з Дагестану для викладання за навчальними російськими програмами. У Мелітополі більшість освітян відмовилися працювати з росіянами, написала заяви на звільнення, а тому на їхні місця “призначили” інших людей. 

Крім того, російські медики, яких завезли на тимчасово окуповані території, не хочуть працювати та намагаються якнайшвидше виїхати звідти. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter