“Білий янгол” вивіз з фронтової Єлизаветівки літнє маломобільне подружжя

Дата: 03 Серпня 2024
A+ A- Підписатися

З фронтового села Єлизаветівка на Донеччині, розташованого за 4 кілометри від лінії фронту, поліцейські екіпажу “Білий янгол” вивезли літнє маломобільне подружжя.

Про це інформує пресслужба поліція Донеччини.

Скриншот з відео

“Літня пара маломобільних мешканців жила на околиці Єлизаветівки. Їхній будинок дивом залишився неушкодженим, хоча всі інші оселі навколо зруйновані. Правоохоронці на руках винесли з будинку жінку та чоловіка і на броньованому транспорті доставили до лікарні, де їм надали необхідну допомогу”, – йдеться в повідомленні.

Після медичного обстеження пенсіонерів перевезли до родичів у більш безпечний регіон.

Єлизаветівка розташована за чотири кілометри від лінії фронту, тому мінометні снаряди та авіабомби щодня руйнують населений пункт, де наразі залишається понад 100 мешканців. Через важку ситуацію все більше людей звертається до поліції з проханням евакуювати їх.

Донецька область є однією з найбільш постраждалих унаслідок повномасштабного вторгнення росіян. Для евакуації з регіону можна звернутися на гарячі лінії груп “Білий янгол” (як дзвінком, так і смс) на напрямках:

  • Авдіївський – 066-56-19-102;
  • Бахмутський – 066-56-15-102;
  • Великоновосілківський – 066-56-11-102;
  • Лиманський – 066-56-16-102;
  • Мар’їнський – 066-56-10-102.

Нагадаємо, в останній день липня з Покровського району на Донеччині евакуювали ще чотирьох цивільних. 

Раніше ZMINA повідомляла, що 26 липня рятувальний екіпаж поліцейських “Білий Янгол” евакуював трьох людей, які пішки вийшли з Красногорівки Донецької області. За даними правоохоронців, у місті досі залишаються понад 190 цивільних.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter