“Білі Янголи” Донеччини проведуть тренінг з евакуації для поліціянтів та рятувальників Сумщини

Дата: 19 Серпня 2024
A+ A- Підписатися

Евакуаційні підрозділи поліції Донеччини, відомі як “Білі Янголи”, розпочали навчання для правоохоронців та рятувальників із Сумщини, які також будуть залучені до евакуації населення.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ

Фото: Ігор Клименко

Міністр розповів, що “Білі Янголи” вже майже два роки займаються вивезенням мешканців Донеччини з-під ворожого вогню. Завдяки їхнім зусиллям вдалось евакуювати понад 7500 осіб, серед яких 830 – це діти.

Раніше досвід донецьких правоохоронців уже перейняли їхні колеги з Харкова та Херсона. У межах тренінгів “Білі Янголи” діляться знаннями про те, як діяти в нестандартних обставинах, надавати первинну медичну допомогу в екстремальних ситуаціях, а також використовувати навички кризової комунікації.

Раніше ZMINA писала, що в Костянтинівці на Донеччині з’явилася вулиця на честь евакуаційного підрозділу поліції “Білий Янгол”, який рятує людей поблизу лінії фронту.

Нагадаємо, що на Сумщині триває евакуація з населених пунктів, які розташовані за 5 і 10 кілометрів від лінії зіткнення, а також запроваджуються обмеження на перебування у 20-кілометровій зоні. Для людей, які хочуть в’їхати до прикордонних населених пунктів, запровадять систему перепусток.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter