Армія РФ увечері обстріляла Херсонщину, є поранені

Дата: 10 Вересня 2024
A+ A- Підписатися

10 вересня, у вівторок, окупанти обстріляли село Станіслав, а також вдарили по Кіндійці та Антонівці Херсонської області. Також із дрона росіяни атакували обласний центр. Є потерпілі.

Про це повідомляє Херсонська ОВА.

Обстріл Станіслава стався близько 17:00. Під ворожий удар потрапили двоє людей, які перебували на подвірʼї будинку, – 58-річний чоловік та 57-річна жінка. Вони отримали контузії та вибухові травми. Медики надали потерпілим медичну допомогу на місці.

Згодом російські війська атакували з дрона жителя Херсона. Близько 17:30 внаслідок скидання вибухівки з дрона постраждав 30-річний чоловік. У нього – уламкове поранення руки. Швидка доставила потерпілого до лікарні для надання меддопомоги.

Також окупанти атакували з БпЛА цивільний автомобіль у Кіндійці. 65-річний чоловік дістав вибухову та відкриту черепно-мозкову травми й множинні уламкові поранення голови, грудної клітки, рук та ніг. Каретою швидкої потерпілого доставили до лікарні в тяжкому стані. Медики борються за його життя.

Крім того, через атаку російського безпілотника постраждав житель Антонівки. 52-річний чоловік дістав вибухову травму, а також уламкові поранення спини та шиї. Потерпілого шпиталізували до лікарні для надання медичної допомоги.

Очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін раніше писав, що вночі під ударами російських військ опинився Шуменський мікрорайон Херсона. Одне з влучань припало по автостоянці. Вогнем понівечено близько десятка транспортних засобів.

Також росіяни атакували й дитячий садок, через що будівля зазнала пошкоджень. Потерпілих серед місцевих жителів немає.

Нагадаємо, що вночі 8 вересня війська окупантів обстріляли селище Комишани на Херсонщині, там поранено чотирьох людей.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter