Через обстріл Станіслава на Херсонщині загинули двоє людей, ще двоє – зазнали поранень

Дата: 26 Жовтня 2024
A+ A- Підписатися
Удень 26 жовтня війська РФ вдарили з артилерії по Станіславу на Херсонщині, внаслідок чого двоє людей загинули, ще двоє поранені. Ще одну людину окупанти поралили в селищі Білозерка.
 
Про це повідомили в Херсонській ОВА.
 
Наслідки російських обстрілів на Херсонщині

“Ворог з артилерії вдарив по Станіславу. Внаслідок атаки постраждала 69-річна місцева жителька. У неї – вибухова травма і контузія”, йдеться у повідомленні.

Зазначають, що медики надали постраждалій допомогу на місці. Від госпіталізації жінка відмовилась.

Згодом стало відомо про ще одного постраждалого внаслідок обстрілу села. 49-річний чоловік, який під час удару перебував на вулиці, отримав вибухову травму та контузію. Від шпиталізації він відмовився, тож лікарі надали йому допомогу на місці.

Наслідки російських обстрілів на Херсонщині

Пізніше голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив, що внаслідок удару по Станіславу є загиблі. 

“На жаль, сьогодні російська армія забрала життя ще двох людей на Херсонщині. Близько другої години дня ворог з артилерії вдарив по Станіславу. Смертельні поранення дістали двоє чоловіків. Обидва загинули на місці”, зазначив посадовець.

Цього ж дня, близько 14 години росіяни окупанти атакували Білозерку.

Внаслідок ворожого обстрілу постраждала 43-річна жінка. Її шпиталізували до лікарні з вибуховою та черепно-мозковою травмами, контузією, а також уламковим пораненням живота. Медики надали потерпілій всю необхідну допомогу.

Нагадаємо, від початку доби 26 жовтня у Херсонській області росіяни вбили двох людей: у Кіндійці та Білозерці. Також вранці окупанти обстріляли Херсон, там важких поранень зазнав чоловік.

Раніше ZMINA повідомляла, що минулої доби через удари ворога по Херсонщині загинули троє мирних жителів, ще семеро людей поранені, серед постраждалих є дитина.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter