Через російську атаку у Марганці троє людей зазнали поранень

Дата: 17 Жовтня 2024
A+ A- Підписатися
Вдень 17 жовтня армія РФ з артилерії обстріляла Марганець на Дніпропетровщині. Унаслідок цього поранені троє людей, усі вони перебувають у стані середньої тяжкості.
 
Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.
 
Наслідки російських ударів по Марганцю. Джерело: телеграм-канал Сергія Лисака

“Троє людей поранені у Марганці. У лікарні 56-річний чоловік та жінки 47 і 68 років. Усі в стані середньої тяжкості”, – йдеться у повідомленні.

Люди постраждали під час російського артилерійського обстрілу міста. Через атаку пошкоджені приватні будинки, господарчі споруди, авто, комунікації.

Наслідки обстрілів Нікопольщини. Джерело: телеграм-канал Сергія Лисака

Крім того, за словами Лисака, впродовж дня росіяни завдали понад 30 ударів по Нікопольщині. Для переважної більшості атак окупанти застосовували дрони-камікадзе. Були й артобстріли.

Війська РФ завдавали ударів по райцентру, Мирівській та Марганецькій громадах. Там пошкоджені підприємство, інфраструктура. Понівечені три багатоповерхівки, 15 приватних будинків, півдесятка господарчих споруд, авто. Один легковик – знищений. Зачепило лінії електропередач й газогони.

Нагадаємо, 14 жовтня, у понеділок, російська армія шість разів завдала ударів по Нікополю. Загиблих і постраждалих унаслідок обстрілів немає, але в місті є руйнування та пошкодження.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter