Американського репера Diddy звинуватили в сексуальному насильстві щодо неповнолітнього

Дата: 16 Жовтня 2024
A+ A- Підписатися

Американського репера і продюсера Шона Комбза, більш відомого під псевдонімом Puff Daddy та Diddy, звинуватили у вчиненні сексуального насильства над підлітком.

Про це повідомляє Deadline.

Фото: Shareif Ziyadat

Так, загалом до федерального суду в Нью-Йорку подали шість нових позовів: чотири – від чоловіків та два – від жінок. У них ідеться про злочини, що трапилися між 1995 і 2021 роками. Серед постраждалих від насильства були 19-річна дівчина та 16-річний хлопець.

За словами вже 42-річного жителя Північної Кароліни, репер змусив його “спустити штани” на одній з так званих білих вечірок у Гемптоні 1998 року. Після цього Комбз схопив підлітка за геніталії та почав їх “стискати та лапати”. Згодом артист пообіцяв хлопцеві допомогти з кар’єрою в музичній індустрії в обмін на мовчання.

В іншому позові зазначається, що Puff Daddy змусив співробітника магазину одягу Ecko зайнятися з ним оральним сексом у покарання за те, що той працював на компанію-конкурента. Коли постраждалий розповів керівництву про те, що сталося, його звільнили.

Решта потерпілих, які подали позови, звинуватили Комбза і його оточення в нападах на чоловіків і жінок на вечірках і різних заходах.

У позові зазначено, що Шон Комбз систематично організовував вечірки, на які запрошував людей, вводив їх у стан наркотичного сп’яніння, а потім сексуально експлуатував. Автори позову наголосили, що така поведінка є типовою для Шона Комбза і йому допомагали в цьому різні фізичні та юридичні особи. Вони також підкреслили, що Комбз роками діяв у такий спосіб, ніби його не стосується закон, хоча це не так. Позов передбачає вимогу відшкодування збитків, включно з компенсаційними та штрафними, за сексуальне насильство та зґвалтування.

Сам репер заперечує всі звинувачення. Його адвокати заявили, що Комбз і його юридична команда абсолютно впевнені в наданих фактах, своєму захисті та чесності судового процесу. У своїй заяві вони наголосили, що в суді буде доведено правду: Шон Комбз ніколи не вчиняв сексуального насильства ні щодо дорослих, ні щодо неповнолітніх, ні щодо чоловіків, ні щодо жінок.

Нагадаємо, що раніше Diddy звинувачували в сексуальному насильстві та експлуатації 120 людей. Наразі вони готують позови до суду.

Звинувачення перегукуються з раніше опублікованим обвинувальним актом на 14 сторінках, де Комбза звинувачували у використанні насильства, наркотиків і грошей для примусу жінок до сексу. Юридична команда Комбза заявила, що він не може відповідати на кожне необґрунтоване звинувачення в умовах “безрозсудного медіацирку”.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter