На Хмельниччині судитимуть чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні двох доньок

Дата: 09 Жовтня 2024
A+ A- Підписатися

На Хмельниччині батькові пʼятьох дітей загрожує довічне увʼязнення. Чоловіка підозрюють у зґвалтуванні двох неповнолітніх доньок.

Про це виданню “Суспільне Хмельницький” розповіла начальниця сектору комунікації головного управління Національної поліції в Хмельницькій області Інна Глега.

Фото: Поліція Хмельницької області

За її словами, підозрюваний – 39-річний чоловік, батько пʼятьох дітей. У 2019 році він, ймовірно, почав ґвалтувати свою старшу доньку, якій на той момент було 14 років. 

“Дівчинка нікому не розповідала про це, але вже у травні цього року чоловік вчинив такі ж дії щодо її 15-річної сестри. У цей час матір дітей була на заробітках. Дівчатка розповіли про все бабусі, й та звернулася до правоохоронців”, – зазначила Глега.

Наразі слідчі вже завершили досудове розслідування. Обвинувальний акт за ч.ч. 3, 6 ст. 152 (“Зґвалтування неповнолітньої особи, вчинене повторно”), ч. 2 ст. 156 (“Розбещення малолітньої особи, вчинене членом сімʼї чи близьким родичем”) Кримінального кодексу України скерували до суду.

Чоловікові загрожує довічне ув’язнення.

Нагадаємо, що у вересні в Києві суд визнав 32-річного чоловіка винним у зґвалтуванні його восьмирічної падчерки. Він отримав максимальне покарання – 15 років позбавлення волі.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter