Виховательці реабілітаційного центру на Львівщині, яка, ймовірно, побила дитину залізним прутом, оголосили підозру

Дата: 07 Жовтня 2024
A+ A- Підписатися

Правоохоронці висунули підозру виховательці, яку звинувачують у побитті дитини залізним прутом у навчально-реабілітаційному центрі Львівської області. Раніше в медіа поширили відео цього інциденту.

Про це повідомив керівник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Скриншоти з відео

Так, виховательку підозрюють у вчиненні побоїв та мордуванні згідно зі статтею 126 Кримінального кодексу України.

За такі дії їй загрожує штраф у розмірі до 850 гривень, громадські роботи на строк до 200 годин або виправні роботи до одного року.

Раніше ZMINA писала, що журналісти “Української правди. Життя” отримали у своє розпорядження від анонімного джерела відео, на якому видно знущання. У ролику видно, як вихователька б’є дитину залізним прутом, а коли остання опиняється на канапі – продовжує завдавати ударів кулаками, зокрема по голові.

Водночас доросла супроводжує свої дії лайкою, за чим спостерігають інші вихованці центру.

Нагадаємо, що в Україні перевірять усі заклади, де живуть діти, після інциденту зі знущанням з вихованців реабілітаційного центру на Львівщині.  Правоохоронці зафіксували свідчення вихованок навчально-реабілітаційного центру на Львівщині про те, що директор закладу вчиняв над ними сексуальне насильство, публічно принижував та погрожував побиттям і поміщенням до психіатричної лікарні.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter