Росіяни вночі вчергове обстріляли Україну: без жертв

Дата: 04 Жовтня 2024
A+ A- Підписатися

У ніч на 4 жовтня російські військові вчергове обстріляли Україну. 

ZMINA розповідає, що відомо. 

Ілюстраційне зображення

Росіяни загалом випустили майже два десятки ударних безпілотників. Силам ППО вдалось збити щонайменше дев’ять з них. Ще сім втратили, ймовірно, внаслідок протидії РЕБ.

Безпілотники фіксували у Київській, Черкаській, Кіровоградській та Херсонській областях. Нині  на Кіровоградщині відомо про одного травмованого. Також внаслідок удару дроном пошкоджена адмінбудівля одного з підприємств. 

У Києві у Дарницькому районі уламки вибили вікно на восьмому поверсі багатоповерхівки.

Росіяни у ніч на 4 жовтня також обстріляли Сумщину, де поранили одну людину. Область російські військові обстрілювали комбіновано керованими авіабомбами та безпілотниками. 

Нагадаємо, що за три літніх місяці 2024 року кількість цивільних українців, загиблих та постраждалих унаслідок повномасштабного російського вторгнення, збільшилася на 45%, якщо порівнювати з трьома місяцями до цього. 

Російські військові щотижня випускають по Україні сотні керованих авіаційних бомб. У вересні росіяни вперше за час повномасштабного вторгнення щодня атакували Україну ударними безпілотниками. Також уже пів року армія РФ майже щодня обстрілює українські медичні заклади. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter