За поточний тиждень російська армія скинула на Україну майже 900 авіабомб – Зеленський

Дата: 29 Вересня 2024
A+ A- Підписатися
Упродовж тижня війська РФ застосували проти України майже 900 авіаційних бомб, більш ніж 300 “шахедів” і понад 40 ракет.
 
Про це повідомив президент Володимир Зеленський.
 
Наслідки російського удару по Запоріжжю

“Загалом тільки за один цей тиждень російська армія застосувала майже 900 авіаційних бомб, більш ніж 300 “шахедів” і понад 40 ракет. Цей російський терор не знає пауз, і його можна зупинити тільки єдністю світу – єдністю в підтримці України та єдністю в тиску на Росію за війну”, заявив Зеленський.

Також він згадав про сьогоднішній російський удар по Запоріжжю, внаслідок чого пошкоджені житлові будинки, в одному з них зруйнований під’їзд. Є  пошкодження міської інфраструктури та залізниці.

Наслідки російського удару по Запоріжжю

Відомо, що в Запоріжжі збільшилася кількість постраждалих. Наразі по медичну допомогу звернулися 16 людей, двоє з яких – діти.

Про це повідомили у Запорізькій ОВА.

“До медиків звернулися вже 16 людей, постраждалих від ворожої атаки на Запоріжжя. Внаслідок обстрілу поранені дев’ять жінок, п’ять чоловіків та дві дитини – хлопець 17 років та дівчинка 8 років”, – йдеться у повідомленні.

У лікарні залишаються дві постраждалі жінки, одну з них рятувальники дістали з-під завалів. Її стан медики оцінюють як важкий, додали в ОВА.

Нагадаємо, вночі 29 вересня російські військові масовано атакували Запоріжжя, поцілили по житловій забудові: здійнялося кілька пожеж, частково зруйнований багатоквартирний будинок.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter