Росіяни вдарили дроном по цивільному авто на Харківщині: є загиблий та поранені

Дата: 28 Вересня 2024
A+ A- Підписатися
Удень 28 вересня війська РФ обстріляли з дрона авто на Харківщині, унаслідок цього загинув цивільний чоловік, три жінки поранені. Крім того, ще шестеро людей постраждали через атаки безпілотників на Херсонщині.
 
Про це повідомили в Харківській ОВА та голова Херсонської МВА Роман Мрочко.
 

“Близько 13:00 окупанти вдарили по Козачій Лопані Харківського району”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, дрон влучив у приватне авто. Загинув цивільний чоловік ще три жінки зазнали поранень, їх госпіталізували до медичного закладу.

Раніше цього дня, на Херсонщині через ворожі атаки з дронів постраждали шість людей, їм там також надають медичну допомогу.

“До лікарні доставлено 23-річну дівчину з мінно-вибуховою травмою. Близько 11.00 вона потрапила під обстріл з дрона в Антонівці”, – написав Мрочко.

Пізніше посадовець додав, що з Антонівки, яка входить до складу Херсонської міської громади, ушпиталено ще трьох постраждалих: це жінки 1939, 1982 та 1968 років народження, які отримали мінно-вибухову травму та уламкові поранення внаслідок скиду ворогом вибухівки з дрона.

Усім постраждалим медики надають необхідну допомогу.

Нагадаємо, уранці 28 вересня російська армія обстріляла з артилерії селище Новодмитрівка Херсонської області, через це загинув чоловік, важко поранена жінка. Того ж дня окупанти завдали авіаудару по селу Дудчани, там з-під завалів власного будинку дістали літню жінку.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter