Війська РФ обстріляли прикордоння Сумщини: є загиблий

Дата: 21 Вересня 2024
A+ A- Підписатися
У ніч на 21 вересня та сьогодні зранку армія РФ 17 разів обстріляла прикордонні території та населені пункти Сумської області, унаслідок цього загинула одна людина.
 
Про це повідомили у Сумській ОВА.
 
Ілюстративне фото з відкритих джерел

“Вночі та зранку росіяни здійснили 17 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 76 вибухів. Обстрілів зазнали Білопільська, Миропільська, Краснопільська, Великописарівська, Тростянецька, Буринська, Есманьська, Середино-Будська громади”, – йдеться у повідомленні.

По Білопільській громаді російська армія била з РСЗВ, а також скинула дві керовані авіабомби. Середино-Будська громада зазнала атаки FPV-дроном. Миропільську громаду обстріляли з танків та реактивних систем залпового вогню, там відомо про одного загиблого. Також окупанти скинули на громаду керовану авіабомбу.

Ще один КАБ влучив по території Буринської громади.

У Есманьській громаді війська РФ здійснили атаку некерованою авіаційною ракетою (НАР). У Тростянецькій громаді зафіксували атаку БпЛА типу “Шахед”.

Нагадаємо, у серпні на Сумщині, де триває евакуація з населених пунктів, які розташовані за 5 і 10 кілометрів від лінії зіткнення, запровадили обмеження на перебування у 20-кілометровій зоні. Для людей, які хочуть в’їхати у прикордонні населені пункти, створили систему перепусток.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter