Росіяни обстріляли Сумщину та Запоріжжя: є загиблі та поранені

Дата: 19 Вересня 2024
A+ A- Підписатися

У ніч проти 19 вересня та вранці цього дня російські війська атакували Сумську та Запорізьку області. Внаслідок обстрілів поранення дістали щонайменше четверо людей, ще троє загинули.

Про це повідомили у тамтешніх ОВА. 

Наслідки обстрілів окупантами Сумщини. Фото: Національна поліція України

Так, уночі та вранці російські війська здійснили 19 атак на прикордонні території та населені пункти Сумщини. Там зафіксували 38 вибухів.

По Краснопільській громаді окупанти завдали ударів із РСЗВ (зафіксовано 10 вибухів) та артилерії. Внаслідок цих обстрілів двоє мирних жителів отримали поранення, а ще двоє загинули.

Крім того, росіяни обстріляли Сумську, Бездрицьку, Миколаївську, Юнаківську, Білопільську, Великописарівську, Новослобідську та Есманську громади. Для атак на цивільні об’єкти окупанти використовували КАБи, дрони FPV і міномети.

Тим часом на Запоріжжі, як розповів голова ОВА Іван Федоров, внаслідок атаки російських військ загинула 74-річна жінка, а ще дві 67-річні жінки отримали поранення.

Окупанти щонайменше чотири рази обстріляли Комишуваську та Новоолександрівську громади.

У результаті вибухів і уламків бомб пошкоджені приватні будинки та майно мешканців.

Нагадаємо, що напередодні, у ніч проти 18 вересня, внаслідок обстрілу російськими військовими у Запоріжжі загинули двоє людей та п’ятеро отримали поранення. 

Тоді постраждала Комишуваська громада, де понівечені кілька приватних будинків та інфраструктурний обʼєкт. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter