Російська армія атакувала Нікополь та Марганець: є постраждалі

Дата: 13 Вересня 2024
A+ A- Підписатися

13 вересня, у пʼятницю, окупанти обстріляли Дніпропетровщину: у Нікополі постраждала 54-річна жінка, а у Марганці поранення отримали ще двоє людей – 63-річна жінка та 60-річний чоловік.

Про це повідомив очільник тамтешньої ОВА Сергій Лисак.

Фото: Сергій Лисак

Так, у райцентрі пошкоджені шість багатоквартирних будинків і пʼять приватних. Також постраждали комунальне підприємство, медичний центр, кафе, магазин, автомийка, і 17 автомобілів. Крім того, обстріли зачепили лінії електропередач.

Пошкоджені електромережі є і в Марганецькій громаді. Серед зруйнованого – одне з підприємств, чотири житлові будинки місцевих мешканців, чотири автомобілі та мотоцикл. Також зазнав руйнувань гаражний кооператив.

Фото: Сергій Лисак

Обстріли зачепили й Покровську, Червоногригорівську та Мирівську громади, де пошкоджена інфраструктура, а також магазин і автомобіль.

Загалом російські війська завдали по Нікопольському району двадцять ударів, використовуючи важку артилерію та дрони-камікадзе, а також скинули боєприпаси з безпілотників.

Фото: Сергій Лисак

Нагадаємо, що 7 вересня російські війська з артилерії обстріляли Нікопольський район Дніпропетровщини, унаслідок цього загинула жінка, ще одна цивільна зазнала поранень.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter