Росіяни поранили на Харківщині дев’ятьох людей, серед яких двоє дітей

Дата: 07 Вересня 2024
A+ A- Підписатися
Минулої доби на Харківщині внаслідок обстрілів росіян, дев’ятеро людей зазнали поранень, серед них двоє дітей. Також пошкоджено об’єкт логістичної інфраструктури, приватні будинки та автомобілі.
 
Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.
 

Він уточнив, що зранку 6 вересня окупанти обстріляли місто Люботин.

“У результаті обстрілів пошкоджені приватні будинки, скління вікон та дахи, автомобілі. Шестеро постраждалих, серед них – 16-річна та 14-річна дівчата, легкі”, йдеться у повідомленні.

За словами посадовця, також учора зранку у Солоницівській територіальній громаді внаслідок обстрілу горіла трава на території 500 квадратних метрів, пошкоджений автомобіль. Постраждав 46-річний чоловік, який був госпіталізований до медичного закладу.

У Куп’янську у 12.25 внаслідок обстрілу постраждала 88-річна жінка.

“Близько 20 години на невідомому вибуховому предметі у лісосмузі біля м. Ізюм підірвався 24-річний чоловік, його госпіталізовано”, додав посадовець.

Синєгубов також поінформував, що у селі Студенок розселили 115 евакуйованих сімей, ще 15 сімей виїхали з Харківщини до інших населених пунктів.

Нагадаємо, вранці 6 вересня війська РФ завдали улару по Люботину на Харківщині, спочатку було відомо, що від обстрілу постраждали троє цивільних, серед них 16-річна дівчина. Крім того, впродовж доби 5 вересня окупанти поранили в області ще трьох людей.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter