Подружжя з Німеччини підозрюють у вбивстві двох українок та викраденні дитини, що сталися в березні цього року

Дата: 03 Вересня 2024
A+ A- Підписатися

Прокуратура міста Мангейм у Німеччині висунула звинувачення подружжю за підозрою в подвійному вбивстві двох українок та викраденні дитини.

Відповідна інформація міститься на сайті відомства.

Так, після завершення масштабного розслідування 44-річну жінку та 43-річного чоловіка звинуватили у вбивстві двох осіб та викраденні неповнолітньої дитини.

Слідчі з’ясували, що пара, яка не могла мати дітей, спланувала викрадення новонародженої дівчинки, яку вони хотіли видати за свою власну дитину. Підготовка до злочину розпочалася ще в березні 2023 року. Жінка приєдналася до групи підтримки українських біженців у телеграмі, через яку в січні 2024 року встановила контакт із 27-річною українкою, що потребувала допомоги з перекладом під час пологів.

У прокуратурі зазначають, що із самого початку жінка мала намір викрасти новонароджену дитину. Рішення про вбивство породіллі та її 51-річної матері, які мешкали в притулку для біженців, виникло на початку лютого 2024 року, після народження дитини.

Згідно з інформацією, пара реалізувала свій план увечері 6 березня 2024 року. Вони таємно підмішали заспокійливі ліки в напої обох жінок, коли всі разом були в ресторані. Коли 51-річна жінка почала погано себе почувати й у неї підвищився тиск, подружжя забрало її дочку з новонародженою онукою додому, вдаючи, що відвезе бабусю до лікарні. Замість цього вони вирушили до озера в Бад-Шенборні, де чоловік щонайменше чотири рази вдарив жінку невідомим предметом по голові, внаслідок чого вона померла.

Після цього, як зауважують правоохоронці, пара повідомила 27-річній жінці, що її мати перенесла серцевий напад і перебуває в лікарні, та під цим приводом забрала її з донькою до Гоккенгайма. Там чоловік знову напав на жінку, яка ще перебувала під дією ліків, завдавши їй щонайменше трьох ударів невідомим предметом по голові. Жінка померла на місці від черепно-мозкової травми. Згодом подружжя підпалило тіло жертви та повернулося додому з дитиною.

Наразі регіональний суд Мангейма має ухвалити рішення в цій справі, а подружжя перебуває під вартою.

Нагадаємо, що за останній час це був не перший напад на громадян України в Німеччині, деякі з яких закінчуються смертю потерпілих. Так, у лютому в Оберхаузені після нападу померли двоє українських баскетболістів – Володимир Єрмаков та Артем Козаченко, а в травні в німецькому місті Дортмунд поранили ножем 15-річного хлопця з України. Він отримав травми, несумісні з життям. 

Крім того, в червні цього року стало відомо, що в німецькому місті Франкфурт-на-Майні молодий чоловік напав з ножем на українку. Потерпілій 41 рік, а нападнику 19. Внаслідок нападу жінка отримала важке поранення. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter