Через російську атаку готелю у Краматорську постраждали журналісти Reuters. Один зник безвісти

Дата: 25 Серпня 2024
A+ A- Підписатися

Унаслідок нічного ракетного удару, якого війська РФ завдали по готелю в Краматорську, постраждали журналісти американської інформаційної агенції Reuters. Один із медійників зник безвісти.

Про це повідомили в інформагентстві.

У готелі, в який поцілили окупанти, перебували шестеро членів команди Reuters. Після ракетного удару двоє з них зазнали поранень, їх ушпиталили. Ще один зник безвісти. Його пошуки тривають.

“Ми терміново шукаємо додаткову інформацію, працюємо з владою Краматорська і підтримуємо наших колег та їхні сім’ї. Ми повідомимо, коли в нас буде більше інформації”, – заявили у Reuters.

Як повідомили в ДСНС, росіяни вдарили по готелю в Краматорську балістичною ракетою “Іскандер-М”. Рятувальники змогли витягти з 2-го поверху готелю одну людину, пошуково-рятувальні роботи тривають. Наразі вдалося розібрати 60 тонн будівельних конструкцій.

За даними Офісу генпрокурора, пораненим журналістам, віком 38 та 40 років, діагностували мінно-вибухові травми, забій головного мозку, перелом ноги, контузію та різані рани тіла. Їм надано невідкладну медичну допомогу.

Нагадаємо, в ніч на 25 серпня війська РФ завдали удару по готелю в Краматорську на Донеччині. Поранень зазнали двоє журналістів, ще один медійник перебуває під завалами.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter