Росіяни обстріляли Донеччину, поранивши дев’ятьох людей

Дата: 22 Липня 2024
A+ A- Підписатися

22 липня, у понеділок, армія РФ здійснила авіаційні обстріли населених пунктів Донеччини. Унаслідок цього поранення дістали дев’ятеро цивільних.

Про це повідомила Донецька обласна прокуратура.

Фото: Донецька обласна прокуратура

Так, 22 липня 2024 року російська армія завдала чергових ударів по місту Костянтинівка. Унаслідок атаки по житловому мікрорайону зазнали мінно-вибухових травм і осколкових поранень 38-річний продавець магазину і двоє чоловіків 18 та 35 років.

Також окупанти обстріляли Волноваський район. У селі Перебудова тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості дістали четверо цивільних, які під час обстрілу перебували на території власних домоволодінь. Двох жінок та двох чоловіків доставлено до медичного закладу, де їм надали кваліфіковану допомогу. Ще двоє громадян травмувалися в селі Роздольне.

За попередніми даними, росіяни завдали по населених пунктах дев’ять авіаударів з використанням керованих бомб УМПБ Д-30 СН.

Фото: Донецька обласна прокуратура

Пошкоджено житлові будинки, транспортні засоби, магазин, поштове відділення, кафе, лінію електропередач.

Правоохоронці розпочали досудові розслідування в кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни.

Нагадаємо, що харківські фотографи Ольга Ковальова та Владислав Краснощок потрапили під обстріл російської артилерії 19 липня в районі Торецького на Донеччині.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter