Армія РФ скинула вибухівку з дронів на Станіслав, загинув чоловік

Дата: 14 Червня 2024
A+ A- Підписатися

14 червня, у пʼятницю, окупаційні війська атакували Станіслав, що на Херсонщині, з безпілотників. Під ворожий удар потрапили двоє людей.

Про це повідомив очільник тамтешньої ОВА Сергій Прокудін та Херсонська обласна прокуратура.

Так, 14 червня близько 11:00 російські військові скинули вибухівку з дрона на територію фермерського господарства, що функціонує в одному з населених пунктів Херсонського району.

Внаслідок вибуху загинув 53-річний чоловік, який перебував на подвір’ї. Ще одному 44-річному травмованому чоловіку надано медичну допомогу на місці.

Правоохоронці розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України).

Прокудін також розповів, що впродовж минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Придніпровське, Антонівка, Дніпровське, Велетенське, Першотравневе, Кізомис, Олександрівка, Токарівка, Новотягинка, Берислав, Миколаївка, Вірівка, Осокорівка, Червоний Яр, Ольгівка, Бургунка, Дудчани, Зміївка, Качкарівка та місто Херсон.

Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, зокрема, пошкодили 9 приватних будинків. Також сталося влучання в заклад культури та приватний автомобіль.

Через російську агресію 13 червня загинула одна людина.

Нагадаємо, що 13 червня, у четвер, війська РФ обстріляли село на Херсонщині – селяни нарахували понад 10 влучань, на місці яких виникли пожежі. Відомо про одного пораненого. Йому надали необхідну медичну допомогу на місці.

Фото обкладинки: Getty Images

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter