На Дніпропетровщині через російську атаку поранені четверо людей, серед них одна дитина

Дата: 01 Червня 2024
A+ A- Підписатися
Зранку 1 червня у Нікопольському районі на Дніпропетровщині через російську атаку постраждали четверо людей, зокрема семирічна дитина.
 
Про це повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.
 
Наслідки російського удару по Нікопольщині. Джерело: телеграм-канал Сергія Лисака

“По Нікополю ввечері окупанти поцілили з артилерії. З обстрілу та атак дронами-камікадзе в місті розпочався й ранок. Під ударом опинилася також Покровська громада. Поранені четверо людей”, – написав Лисак.

За його словами, серед потерпілих – 7-річна дівчинка, 69-річний чоловік й дві жінки, 74 та 68 років. Їм надають медичну допомогу.

Згодом міністр внутрішніх справ Ігор Клименко уточнив, що в Нікополі ворожий FPV-дрон атакував маршрутний автобус, унаслідок цього постраждали люди.

Наслідки російського удару по Нікопольщині. Джерело: телеграм-канал Сергія Лисака

Унаслідок обстрілів пошкоджені автобус, двоповерхова будівля, що не експлуатувалася, приватний будинок, господарська споруда. Збитки уточнюються.

Крім того, за словами Лисака, цієї ночі війська РФ атакували енергетичну інфраструктуру регіону. Оборонці збили ракети і шахеди. Але були й влучання, сталися кілька пожеж. Посадовець уточнив, що минулося без загиблих та постраждалих.

Нагадаємо, 29 травня на Нікопольщину у Дніпропетровській області росіяни здійснили півтора десятка атак. Унаслідок цього загинули двоє людей, ще двоє постраждали.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter