У Греції двох українських туристів засудили за обмацування неповнолітніх дівчат: ті кажуть, що вітали перехожих з Великоднем

Дата: 16 Травня 2024
A+ A- Підписатися

Суд грецького міста Салоніки виніс вирок двом громадянам України за сексуальні домагання до неповнолітніх дівчат у ніч з Великої суботи на Великдень. Один з них пояснив, що хотів привітати дівчат зі святом, як це нібито роблять в Україні.

Про це повідомляє видання Proto Thema.

Фото: Depositphotos

За даними слідства, двоє українських туристів віком 26 і 42 років домагалися до трьох дівчат віком від 12 до 14 років. Це сталося неподалік від Нового залізничного вокзалу.

Дівчата розповіли, що вони йшли тротуаром, коли до них підійшли двоє незнайомців з чарками в руках та заговорили незрозумілою для них мовою, а далі стали обмацувати, торкаючись спини та грудей. 

Тим часом двоє українців, які приїхали до Греції на Великодні свята, вважають подію непорозумінням і тому намагалися переконати суд, що вони обіймали неповнолітніх, щоб сказати “Христос Воскрес” і привітати зі святом Світлого Христового Воскресіння.

“Ми вийшли на вулицю, щоб відсвяткувати Воскресіння Христове і сказати одне одному “Христос Воскрес!” (…) Ми з багатьма людьми так само віталися, обіймалися з іншими”, – розповів один із чоловіків.

Інший чоловік підтвердив слова свого друга, розповідаючи про таку традицію в Україні. Також він заперечив, що дівчат хапали за груди чи за спину.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter