Окупанти атакували Україну ракетами та дронами: у Дніпрі є поранені, у Сумах загинуло подружжя

Дата: 26 Лютого 2024
A+ A- Підписатися

У ніч проти 26 лютого сили ППО збили 9 із 14 ударних безпілотників типу Shahed, якими російські окупанти намагались атакувати Україну. Також росіяни запускали ракети, з яких українські військові знищили три. У Дніпрі внаслідок обстрілу пошкоджені 10 приватних будинків та кілька авто в житловому секторі. Постраждали четверо людей. На Сумщині через обстріл загинуло подружжя. 

Про це повідомляють Повітряні Сили ЗС України, голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак та Сумська ОВА.

Фото: Поліція Сумської області

Так, російсько-окупаційні війська ввечері 25 лютого вдарили по Дніпру ракетами та безпілотниками. За попередньою інформацією, постраждали четверо людей. Протиповітряна оборона збила три крилаті ракети та п’ять “шахедів”.

У місті пошкоджено будинки, декілька легкових авто, вантажівку.

Тим часом на Сумщині російські війська завдали авіаційного удару по Юнаківській громаді Сумської області, унаслідок чого загинули двоє людей.

Фото: Поліція Сумської області

“Ворог застосував керовані авіаційні бомби. Зафіксовано чотири вибухи. Попередньо внаслідок авіаудару загинуло дві людини – подружжя, яке знаходилося вдома. Зруйновано один приватний житловий будинок, п’ять – пошкоджено. На місці працюють усі необхідні служби”, – розповіли в ОВА.

Також, за попередніми даними, окупанти били по Харківському району ракетами С-300 з території Бєлгорода. Інформація про потерпілих не надходила.

Нагадаємо, що вдень 25 лютого армія РФ обстріляла село Тягинка на Херсонщині, там загинули чоловік та жінка. 

Також впродовж дня 25 лютого росіяни двічі обстріляли Нікопольський район з важкої артилерії та чотири рази атакувала дронами, унаслідок обстрілів загинув чоловік. 

Крім того, російська армія вдарила по фермерському господарству в Запорізькій області, одна людина загинула.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter