“Наш формат” видасть новий наклад книги загиблого воїна і поета Максима Кривцова “Вірші з бійниці”

Дата: 09 Січня 2024
A+ A- Підписатися

“Наш формат” видасть новий наклад книги загиблого воїна і поета Максима Кривцова “Вірші з бійниці”: всі кошти від реалізації теперішнього та майбутніх накладів збірки, а також електронних примірників перераховуватимуть родині Максима та ГО “Реформація” на просвітницькі книжкові проєкти для військових.

Про це повідомила пресслужба видавництва.

“Друзі, на знак нашої вдячності, пам’яті та шани до Максима Кривцова “Далі” і справи його життя ми прийняли рішення, що всі кошти, отримані від реалізації теперішнього та майбутніх накладів збірки, а також електронних примірників “Вірші з бійниці”, будуть розподілятися порівну: половина перераховуватиметься родині Максима, решта – ГО “Реформація” на просвітницькі книжкові проєкти для військових”, – йдеться в повідомленні.

Усі витрати, пов’язані з друком і розповсюдженням видання, “Наш формат” оплачуватиме власним коштом.

Для збірки обрали плівкові фото, які Максим робив протягом останніх років. Також за задумом автора до книжки додадуть сторінки, де читач матиме змогу проілюструвати його вірша чи написати свого, уточнили у видавництві.

Передзамовити новий наклад збірки поезій “Вірші з бійниці” можна тут.

Військовослужбовець ЗСУ, доброволець, громадський активіст, поет і фотограф Максим Кривцов з позивним Далі загинув 7 січня 2024 року. Йому було 33 роки.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter