Росіяни скинули на Донеччину авіабомби: є загиблий та поранені

Дата: 22 Грудня 2023
A+ A- Підписатися
Після обіду 22 грудня, російська армія вчергове завдала удару по населених пунктах Донецької області. Унаслідок авіаударів та артобстрілів в області загинув літній чоловік та п’ятеро цивільних зазнали поранень.
 
Про це повідомили в Донецькій обласній прокуратурі.
 

“Ворог щодня завдає ударів по цивільній інфраструктурі на Донеччині. Вже другий день поспіль окупаційні війська обстрілюють м. Торецьк. Сьогодні о 13:10 армія РФ здійснила авіаобстріл житлових кварталів, ймовірно, з використанням КАБ-500. Жінка 54 років та троє 60-річних містян, які перебували на вулиці, зазнали уламкових поранень. Серед постраждалих – подружжя”, йдеться у повідомленні.

Авіабомбу також скинули на Катеринівку в Краматорському районі. Через це на подвір’ї свого будинку загинув 72-річний чоловік.

Правоохоронці зазначили, що від артилерійських ударів по Кураховому та Антонівці в Покровському районі постраждали ще двоє людей: 48-річний та 86-річний чоловіки.

Слідчі вже почали розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 і ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України).

Нагадаємо, 21 грудня російські окупанти нанесли по Торецьку, що на Донеччині, два авіаудари. Внаслідок цього загинули троє чоловіків. Ще пʼятеро цивільних дістали поранення.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter