Кількість постраждалих унаслідок ракетного удару військ РФ по Кременчуку збільшилася до 55 людей

Дата: 24 Вересня 2023
A+ A- Підписатися

Кількість людей, які постраждали від ракетного удару, завданого росіянами по Кременчуку 22 вересня, зросла до 55 людей, серед них шестеро дітей. 

Про це повідомив міський голова Віталій Малецький.

Наслідки російського обстрілу Кременчука. Джерело: телеграм-канал мера міста Віталія Малецького

Він зазначив, що наразі 19 людей перебувають на стаціонарному лікуванні в міських лікарнях, серед них одна дитина. Їм надають максимальну медичну допомогу, пацієнти забезпечені всім необхідним.

“Більшість постраждалих почувають себе задовільно, перший шок минув і настрій став кращим: тепер кожен намагається аналізувати, що ж сталося з ним в той момент. Головний висновок: повітряних тривог не можна ігнорувати, треба відразу покинути вулиці та йти в укриття. Він цього справді залежить життя”, – наголосив посадовець.

Мер додав, що міська рада виділить всім постраждалим матеріальну допомогу. Всі, хто був госпіталізований, отримають по 25 тисяч гривень, ті, хто зазнав легких травм і лікуються амбулаторно, – по 10 тисяч гривень. 

Нагадаємо, 22 вересня російські війська завдали ракетних ударів по Кременчуку на Полтавщині. Окупанти поцілили у цивільну інфраструктуру, унаслідок цього загинула одна людина.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter