“Гранати кидаємо в підвал, пох*й взагалі”: СБУ перехопила розмову росіянина, який вихваляється перед рідними вбивствами цивільних

Дата: 26 Травня 2022
A+ A- Підписатися

У черговій перехопленій українськими спецслужбовцями телефонній розмові російський військовий розповів дружині про те, що вбиває цивільних. 

Запис опублікували у СБУ.

Росіянин на ім’я Максим зі сміхом розповів жінці про процес “зачистки” підвалів, де укриваються від обстрілів цивільні. 

“Ми зачищаємо підвали, знаєш як? Не питаємо, хто там, а гранати кидаємо, пох*й взагалі. У нас загін називається – загін самогубців, загін головорізів”, – каже чоловік. 

“Серйозно?” – перепитує його дружина.

Під час розмови військовий розповів й про випадок катування, зґвалтування та вбивства жінки військовослужбовцями Росії з іншого загону. 

“Я тут творю взагалі. Є*ашу всіх, мені пох*й взагалі: цивільних, не цивільних”, – говорить росіянин.

“Так, я знаю”, – відповідає йому дружина.

“Вуха ріжу, бл*ть. Пох*й взагалі. Я можу просто взяти ніж, єб*ть, вуха відрізати, єб*ть. Мені до п*зди взагалі”, – продовжує він. 

“Мааакс”, – вочевидь, намагається зупинити його жінка. 

“Мені пох*й взагалі. Навіть якщо в Росії це буде, єб*ть”, – відповідає їй на це Максим. 

Це не перше підтвердження вчинення російськими військовими воєнних злочинів в Україні, отримане внаслідок перехоплення їхніх телефонних розмов. Деяких з таких людей вдається ідентифікувати, як от, наприклад, 27-річного контрактника Салавата Сарсенова з Астрахані, який розповідав рідним, як катує українських військових, що потрапили у полон. 

Ідентифікувати вдалось й подружжя Романа та Ольги Биковських. Остання під час дзвінка заохочувала чоловіка “ґвалтувати українських баб”.

Фотографія обкладинки: Michael Robinson Chavez/Washington Post

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter