На Харківщині внаслідок обстрілу загинула дитина

Дата: 24 Лютого 2022
A+ A- Підписатися

У місті Чугуїв на Харківщині внаслідок обстрілу російських військ загинув неповнолітній хлопчик. 

Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій.

Повідомлення про пожежу у житловому 5-поверховому будинку надійшло до рятувальників о 8:23. Снаряд влучив у будинок, внаслідок чого горіли балкони квартир на другому та третьому поверхах, а також квартира на четвертому. Загальна площа пожежі склала біля 100 кв.м.

Від вибуху загинув неповнолітній хлопчик, а також отримали поранення люди, кількість яких уточнюють. Відомо про щонайменше 15 евакуйованих жителів. 

Раніше російський снаряд влучив у центр міста Умань на Черкащині. Там загинула одна людина. У місті оголосили евакуацію. 

Нагадаємо, що 24 лютого російський президент Володимир Путін у своєму телезверненні оголосив про вторгнення в Україну. У низці українських міст близько 5 ранку пролунали потужні постріли. Про них повідомили у соцмережах мешканці Києва, Харкова, Чернігівської області, Одеси.  

Нині, за даними поліції, які розповсюдив Антон Геращенко, відомо про шістьох загиблих внаслідок обстрілу в Одеській області та ще сімох поранених. Також 19 осіб пропали безвісти. 

У Маріуполі відомо про одного загиблого та двох поранених. У Броварах на Київщині відомо про одного загиблого та п’ятьох поранених. Також відомо про загиблого підлітка на Херсонщині та постраждалу жінку з дитиною на Сумщині. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter