Зросла кількість жертв обстрілу в Кривому Розі: наразі відомо про чотирьох загиблих та понад 50 поранених

Дата: 31 Липня 2023
A+ A- Підписатися

31 липня, у понеділок, росіяни атакували Кривий Ріг двома балістичними ракетами. Одна з них влучила в житлову багатоповерхівку, інша − у навчальний заклад. Внаслідок обстрілу четверо мешканців загинули, серед них дитина. Станом на 14:00 відомо про 53 поранених. Під завалами шукають людей.

Про це повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак

Фото: Сергій Лисак

“На жаль… Трагічна звістка. Вже четверо загиблих у Кривому Розі. Серед них 10-річна дитина. Під завалами можуть бути люди. Також надзвичайники вже врятували чотирьох людей. З них – одна дитина. Пошукова операція триває”, – розповів він. 

Як наголосив Лисак, пʼятеро з 53 поранених – діти.

Фото: Сергій Лисак

Наразі в Кривому Розі біля будинку, по якому вранці вдарили війська РФ, чекають місцеві.

“Серед них і Ганна. Її родичі тут жили. Та квартири більше немає. Найстрашніше, що в момент “прильоту” в ній було троє людей. Серед яких жінка та її 10-річний син. Як вона витягувала дитину – не пам’ятає. Мабуть, материнська любов надала їй сил. Зараз вони в лікарні”, – додав голова ОВА. 

Фото: Сергій Лисак

Загалом самотужки з понівеченої багатоповерхівки вибралося майже 150 мешканців. Ще 30 допомогли вийти на вулицю рятувальники.

Нагадаємо, що окупанти також обстріляли центр Херсона. Спочатку було відомо про одного загиблого працівника комунального підприємства, втім згодом дізналися про ще двох поранених працівників 43 та 46 років. Нині їх шпиталізували. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter