Жителів правобережжя звільненої Херсонщини закликають евакуюватися

Дата: 13 Листопада 2022
A+ A- Підписатися

Через високу ймовірність обстрілів російськими військами звільненої частини Херсонщини, місцевих жителів закликають безплатно евакуюватися. 

Про це повідомив голова Херсонської ОВА Ярослав Янушевич.

Фото: Фокус

“На правобережній Херсонщині залишається висока ймовірність ворожих обстрілів. Російська армія, коли тікає, від безвиході починає воювати з мирними людьми. Ми це неодноразово бачили в багатьох звільнених населених пунктах”, – зазначив він. 

Також Янушевич наголосив, що окупанти завдали серйозних руйнувань херсонській критичній інфраструктурі, що забезпечує електро-, тепло- та водопостачання.

Тому він рекомендує херсонцям евакуюватися до більш безпечних регіонів.

Щоб уточнити інформацію та записатися на евакуацію слід звертатися на “гарячу лінію” за телефонами 0 800 330 951 або 38 091 481 7845.

“Після евакуації вас не залишать наодинці зі своїми проблемами. Ви отримуватимете всю необхідну допомогу! Жителі Херсонщини, прошу поставитися до цього максимально серйозно, бережіть себе, ви усі потрібні Україні! Вся Херсонщина неодмінно буде вільною і ми всі обов’язково повернемося додому“, – написав Янушевич.

Нагадаємо, що українцям, які повертаються в деокуповані населені пункти, ДСНС наполегливо рекомендує, дочекатися дозволу від органів місцевої влади та перевірки місцевості піротехнічними підрозділами.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter