Журнал Inker випустив комікс про історію кохання військового-гея

Дата: 30 Грудня 2022
A+ A- Підписатися

Журнал соціального коміксу Inker опублікував графічну історію “Зцілення коханням” про військового з ЛГБТ-спільноти. Головний герой репортажу – солдат контрактної служби, який у перші дні повномасштабного вторгнення втрачає коханого. 

Комікс можна прочитати у випуску “Кохання на війні”.

Фото: Inker

“Наступні кілька місяців для військового проходять не тільки в боротьбі з ворогом, але й з глибокою депресією. Ситуація погіршується тим, що він не може поділитися своїм горем із побратимами, які нічого не знають про його гомосексуальність. Усі ці переживання погіршують психоемоційний стан військового, тож він потрапляє до реабілітаційного центру. І саме тут доля дає йому новий шанс стати щасливим”, – йдеться в описі коміксу.

Фото: Inker

Тож військовий все ж находить своє кохання, і у нього знов зʼявляється жага до життя. 

Команда видання зазначає, що мальопис дає реалістичну картину того, з чим стикаються військові з ЛГБТ-спільноти у сучасній українській армії.

У матеріалі торкнулися й питання камінг-ауту: наприкінці історії хлопець знайомить матір зі своїм партнером. Попри негативні очікування та побоювання, жінка приймає пару. 

Фото: Inker

Inker – журнал соціального коміксу, що почав виходити в листопаді 2021 року. Від початку повномасштабного вторгнення журнал висвітлює історії, пов’язані з війною.

Нагадаємо, що у вигляді коміксу також видали історії маріупольців, яким вдалося під час блокади міста виїхати з нього. Історії “Медик”, “Дорога з пекла і назад”, “Врятований морем” та “Драмтеатр” стали частиною першого номера журналу соціальних мальописів INKER.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter