Зеленський порадив жителям ОРДЛО не дивитися російського телебачення

Дата: 10 Жовтня 2019
A+ A- Підписатися

Президент Володимир Зеленський порадив жителям Донецької і Луганської областей, які живуть на окупованих територіях, не дивитися російського телебачення.

Про це він сказав під час зустрічі з журналістами, повідомляє “Українська правда”.

Президент розповів, що наразі питання роботи українських медіа на окупованих територіях є складним, адже окупаційна влада “глушить усе”.

“Жодне телебачення, жодні ЗМІ не повинні на них впливати. Це мають зробити тільки вони самі: перемикати ці канали, не дивитися їх”, – сказав Зеленський. 

Якщо ж українці, які проживають в ОРДЛО, дивляться російські телеканали, то очільник держави радить їм розмовляти з телевізором, як відомий російський гуморист Сергій Свєтлаков і Один з героїв відомого шоу "Наша Russia", де грав Свєтлаков, розмовляв з телевізором..

“Якщо ти дивишся, то, як Свєтлаков, розмовляй з телебаченням. Це теж вихід – сидіти, поки там немає наших каналів, і казати: “Що ти брешеш? Я тобі не вірю. Скоро українці, наша влада тут з’являться, скоро хлопці за нами повернуться”, – порадив Зеленський. 

Також президент розповів, що його головна місія на посту глави держави – припинення збройного конфлікту на Донбасі, а тому у своїх виступах він звертається до всіх цивільних українців:

“Уся та частина людей, які там живуть, вони повинні знати, що ми їх не залишаємо, не кидаємо, ми їх обов’язково повернемо разом із територіями”.

Як відомо, останнім часом чиновники частіше почали говорити про необхідність реінтеграції окупованих територій, зокрема міністр закордонних справ Вадим Пристайко не один раз розповідав про так звану “формулу Зеленського”, яка націлена на врегулювання збройного конфлікту на Донбасі. 

Раніше ZMINA розповідала, як саме збираються реінтегрувати окуповані території у президента Зеленського. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter