Збили на переході жінку: ДТП за участю автівки одного з керівників поліції Одещини намагалися приховати

Дата: 07 Грудня 2021
A+ A- Підписатися

Слідчі встановлюють обставини аварії за участю службового автомобіля виконувача обов’язків заступника начальника поліції Одещини Олександра Гостищева. Внаслідок пригоди травму отримала жінка, яку не дозволили госпіталізувати з місця аварії. 

Про це повідомляє ДБР.

Олександр Гостищев. Фото: Думская

ДТП трапилася 3 грудня в Одесі. Як з’ясували журналісти місцевого видання “Думская”, приблизно об 11:55 автомобіль Hyundai Sonata збив жінку на пішохідному переході на розі вулиць Ангарської та Магістральної. 

За даними медіа, автівкою керував інспектор управління патрульної поліції Одещини, а в салоні, крім нього, був в.о. заступника начальника Нацполіції області, колишній начальник патрульної Олександр Гостищев та в.о. начальника одного з управлінь Нацполіції. Їхали вони до Чорноморська, де того дня сталася бійка між представниками громадської організації ветеранів та правоохоронцями під міськрадою.

За даними ДБР, водій автівки не дозволив лікарям госпіталізувати потерпілу з місця аварії, аргументувавши, що сам це зробить. 

“Поліцейські самовільно залишили місце події та доставили постраждалу до однієї з міських лікарень Одеси, де наполягли, щоб їй діагностували побутову травму”, – з’ясували журналісти. 

За фактом інциденту відомості внесли до ЄРДР за статтею щодо порушення правил безпеки дорожнього руху. 

Минулого року в.о. заступника начальника поліції Гостищев став фігурантом справи щодо перевищення службових повноважень після того, як разом з напарником, ймовірно, зламали два ребра продавцю кави, якого звинуватили в порушенні карантинних норм. Правоохоронці сиділи на потерпілому, поки їм везли наручники. 

Нагадаємо, що поліцейський з Київщини може отримати 12 років в’язниці за п’яну ДТП з двома загиблими. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter