Поліцейський може отримати 12 років в’язниці за п’яну ДТП з двома загиблими

Дата: 06 Грудня 2021
A+ A- Підписатися

Державне бюро розслідувань повідомило про підозру одному з начальників сектору поліції Вишгородського районного управління, який скоїв смертельну ДТП на Київщині. 

Про це повідомили в ДБР. 

Автівка, якою керував затриманий

Смертельна пригода трапилася на в’їзді до села Нові Петрівці 4 грудня приблизно о 23:00. Поліцейський за кермом автомобіля на повному ходу зіткнувся з автомобілем “ЗАЗ-Таврія”, який стояв на перехресті та очікував на зелене світло.

Унаслідок зіткнення на місці загинув 23-річний пасажир “ЗАЗ-Таврія”, а 23-річного водія і 22-річну пасажирку шпиталізували. Згодом від отриманих травм потерпіла померла.

За словами свідків, поліцейський був у стані сильного алкогольного сп’яніння та відмовився проходити тестування, а тому слідство призначило судово-токсикологічну експертизу.

Машина, у якій перебували двоє загиблих та потерпіла

Правоохоронця затримали на місці ДТП. Йому закидають керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило загибель кількох осіб. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 12 років із забороною  керувати транспортними засобами на строк до 10 років.

Поліцейського хочуть відправити під варту. 

Нагадаємо, що минулого року за скоєння злочинів з лав поліції звільнили 142 людини. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter